D.A.S. – vysavač všech problémů

13. prosince 2022

Kolik z vás má negativní zkušenost s reklamací? Jedním z nespokojených zákazníků byla i paní Jana, která narazila na nespolehlivého prodejce spotřebičů. Ten jí nechtěl vrátit peníze za vadný vysavač, což paní Janu donutilo jednat. A na pomoc si zavolala ostřílené právníky D.A.S.

Paní Jana už dlouho toužila po novém vysavači, který by jí zpříjemnil každotýdenní úklid. Dlouho brouzdala po internetu, až konečně našla svůj vysněný model: „To je ono,“ zajásala a hned si ho objednala.  

Když vysavač přišel, paní Jana byla nadšená – koberce byly natolik čisté, že byste nenašli jedno jediné smítko. Její radost pominula po několika týdnech, kdy vysavač během nabíjení ohlásil vadu. Paní Jana byla sice zklamaná, ale věděla, že má nárok na reklamaci. Obrátila se proto na prodejce a požadovala vrácení peněz. „To není žádný problém,“ ujišťovali ji v obchodě a slibovali, že reklamace bude brzy vyřízená. Kdyby to dopadlo tak, jak v obchodě slíbili, tak bychom neměli o čem psát.  

Prodejce se ovšem po chvíli začal cukat a paní Janě místo peněz nabídl opravu vysavače. „To tedy ne, já chci zpátky své peníze,“ nesouhlasila rozčilená paní Jana. Do situace se naštěstí vložili právníci D.A.S., kteří paní Janě vysvětlili, na co má nárok, a slíbili, že zkusí prodejce přemluvit.  

Právníci nakonec poslali prodejci výzvu k přehodnocení reklamace a snažili se obměkčit jeho srdce pádnými argumenty. Jakmile prodejce zjistil, že jsou do věci zatažení právníci, ihned otočil. Nechtěl žádné problémy, a už vůbec ne soudní tahanice, takže s vrácením peněz rychle souhlasil. „Skvělá práce, pánové,“ děkovala paní Jana, které na účtu přistála celá kupní částka za vysavač. Dobře věděla, že bez jejich pomoci by se svého přání nedomohla. Získané peníze pak ihned investovala do dalšího vysavače, který prý výborně slouží dodnes. 

Chcete i vy, aby za Vámi stál silný partner?

Zadáním telefonního čísla souhlasím s tím, že budu ve zvoleném čase osloven a kontaktován za účelem seznámení se s možnostmi od D.A.S.

Děkujeme!

Obratem vám zavoláme na telefonní číslo +420.

Chyba při zpracování požadavku,
zkuste to prosím později znovu!
Před 6 dny

Co dělat, když vám soused zabarikáduje příjezdovou cestu

Co dělat, když vám soused zabarikáduje příjezdovou cestu

Sousedy a rodinu si bohužel nevybíráme. A že takové spory většinou nemají hladký průběh, může potvrdit i paní Katka, která narazila na opravdu zahořklého obyvatele vedlejšího domu. Situace se vyhrotila natolik, že musela zavolat na pomoc advokáty z D.A.S.

Celý článek
Před týdnem

Co byste neudělali pro svého domácího mazlíčka

Co byste neudělali pro svého domácího mazlíčka

Máte doma čtyřnohého parťáka? Pak jste určitě slyšeli o možnosti pojištění pro zvířata. Jedné takové nabídky využila i paní Anička. Když to potřebovala nejvíce, pojišťovna se k ní otočila zády. Advokáti D.A.S. ji ale ve štychu nenechali.

Celý článek
Před 2 týdny

Oprava auta, která vám (bez pojišťovny) udělá díru do rozpočtu

Oprava auta, která vám (bez pojišťovny) udělá díru do rozpočtu

Opravy auta nejsou zrovna nejlevnější záležitostí. Přesvědčil se o tom i pan Franta, který měl podle servisu zaplatit až 100.000 Kč. Tato suma ho sice překvapila, ale nepolekala. Spoléhal totiž na to, že mu pojišťovna s platbou pomůže. Realita byla ovšem jiná.

Celý článek