Hrnec na konec

8. března 2021

Paní Martina je zapálená kuchařka, která vždy srší nápady na nové recepty. Aby jí šlo vaření lépe od ruky, rozhodla si na Vánoce udělat radost novým multifunkčním hrncem, se kterým bude moci dělat jednu delikatesu za druhou. Realita ovšem byla nakonec jiná, než očekávala. Paní Martinu totiž čekalo řešení zapeklité reklamace.

Vánoce jsou svátkem, kdy si bez výčitek můžeme udělat radost dárky, po kterých celý rok toužíme. V případě paní Martiny to byl multifunkční hrnec, který by podle popisu měl být schopen uvařit úplně všechno. Hned při vyzvednutí tohoto speciálního dárečku si paní Martina představovala, co v něm doma ukuchtí.

Radost ji však přešla hned po prvním vaření – části těsnění se totiž začaly odlupovat. „Ach jo, to nám to teda pěkně začíná,“ povzdychla si. A protože si paní Martina nenechá nic líbit, rozhodla se tuto nepříjemnost řešit reklamací. Celý proces probíhal překvapivě rychle a zanedlouho se paní Martina dočkala opraveného hrnce, se kterým se jí bude podle slov prodejce vařit jedna báseň.

S nadějí a myšlenkou na skvělé pokrmy dala Martina hrnci ještě jednu šanci. Místo vynikajícího oběda ji však čekalo další zklamání. Rádoby opravený hrnec se znovu rozbil. Nezbývalo nic jiného, než se znovu obrátit na prodejce. Ten už podruhé tak ochotný ale nebyl. „Je mi líto, ale vypadá to, že jste si tuto vadu způsobila sama,“ zamítl další reklamaci prodejce. V tu chvíli paní Martině došla trpělivost a obrátila se na právníky D.A.S.

Právníci se hned pustili do práce a kontaktovali prodejce ohledně nevyřízené reklamace. Po pádné argumentaci nakonec prodejce přiznal, že paní Martina má na reklamaci nárok. Dokonce jí nabídl hned několik možností kompenzace. Paní Martina se však už nenechala napálit a místo hrnce si nakonec vybrala nové rádio. Moc dobře věděla, že s šikovnou elektronikou bude mít více zábavy než s rozbitým hrncem.

Chcete i vy, aby za Vámi stál silný partner?

Zadáním telefonního čísla souhlasím s tím, že budu ve zvoleném čase osloven a kontaktován za účelem seznámení se s možnostmi od D.A.S.

Děkujeme!

Obratem vám zavoláme na telefonní číslo +420.

Chyba při zpracování požadavku,
zkuste to prosím později znovu!
Před týdnem

Co dělat, když vám soused zabarikáduje příjezdovou cestu

Co dělat, když vám soused zabarikáduje příjezdovou cestu

Sousedy a rodinu si bohužel nevybíráme. A že takové spory většinou nemají hladký průběh, může potvrdit i paní Katka, která narazila na opravdu zahořklého obyvatele vedlejšího domu. Situace se vyhrotila natolik, že musela zavolat na pomoc advokáty z D.A.S.

Celý článek
Před 2 týdny

Co byste neudělali pro svého domácího mazlíčka

Co byste neudělali pro svého domácího mazlíčka

Máte doma čtyřnohého parťáka? Pak jste určitě slyšeli o možnosti pojištění pro zvířata. Jedné takové nabídky využila i paní Anička. Když to potřebovala nejvíce, pojišťovna se k ní otočila zády. Advokáti D.A.S. ji ale ve štychu nenechali.

Celý článek
Před 3 týdny

Oprava auta, která vám (bez pojišťovny) udělá díru do rozpočtu

Oprava auta, která vám (bez pojišťovny) udělá díru do rozpočtu

Opravy auta nejsou zrovna nejlevnější záležitostí. Přesvědčil se o tom i pan Franta, který měl podle servisu zaplatit až 100.000 Kč. Tato suma ho sice překvapila, ale nepolekala. Spoléhal totiž na to, že mu pojišťovna s platbou pomůže. Realita byla ovšem jiná.

Celý článek