Luxus na jedno použití

14. března 2018

Na svatbu se člověk chce vyparádit. Tím spíš, když se jedná o svatbu Vašeho bratra. Stejně to cítila i slečna Lucie a pořídila si krásné bleděmodré šaty z renomovaného zavedeného módního domu. Kdyby jen tušila, že budou na jedno použití…

Svatba i vše kolem dopadlo, jak mělo, a jestli neumřeli, žijí spolu dodnes. Horší osud ale potkal šaty slečny Lucie. Přežily svatbu, ale to bylo všechno – místo dalšího nošení se dočkaly reklamace. Spodní vrstva šatů byla roztržená, na několika místech se začaly párat… Prostě hrůza. Takhle si značkové šaty opravdu nepředstavovala.

Značková prodejna šaty řádně přijala k reklamačnímu řízení, avšak protože šlo o originální kus jedinečné barvy, rozhodl se prodejce pro opravu vad, přestože slečna Lucie pro množství vad požadovala odstoupení od smlouvy a vrácení zaplacených peněz. Poté, co byla vyrozuměna o tom, že šaty jsou připraveny k vyzvednutí, čekalo ji další překvapení. Vady sice prodejce opravil, nicméně takovým způsobem, že šaty byly na několika místech doslova zničené od šicích jehel. Prodejce toto poškození však prodejce odmítl uznat s tím, že „…to stejně není moc vidět.“. Pohár trpělivosti slečny Lucie přetekl a předala případ nám.

Kontaktovali jsme prodejce s výzvou k přehodnocení jeho stanoviska nejen s ohledem na viditelné vady na kráse, které šaty mají, ale i na jeho dobrou a léty budovanou pověst prémiového výrobce dámské módy, ke které by se měl vázat i odpovídající přístup k zákazníkům, kteří za oděv zaplatili nemalé částky. Prodejce nakonec svou chybu uznal, slečně Lucii se omluvil a nabídl jí, buď jakékoliv šaty z nové kolekce, popřípadě úplné vrácení peněz za poničené šaty.

Chcete i vy, aby za Vámi stál silný partner?

Zadáním telefonního čísla souhlasím s tím, že budu ve zvoleném čase osloven a kontaktován za účelem seznámení se s možnostmi od D.A.S.

Děkujeme!

Obratem vám zavoláme na telefonní číslo +420.

Chyba při zpracování požadavku,
zkuste to prosím později znovu!
Dneska

Rakouská dálniční známka není všemohoucí

Rakouská dálniční známka není všemohoucí

Jezdíte často přes Rakousko? Koupě dálniční známky ještě nemusí znamenat, že máte vše pod kontrolou a můžete bezstarostně cestovat. Rakouský úřad ASFiNAG je neúprosný, o čemž se přesvědčil i pan Honza.

Celý článek
Před týdnem

Co dělat, když vám soused zabarikáduje příjezdovou cestu

Co dělat, když vám soused zabarikáduje příjezdovou cestu

Sousedy a rodinu si bohužel nevybíráme. A že takové spory většinou nemají hladký průběh, může potvrdit i paní Katka, která narazila na opravdu zahořklého obyvatele vedlejšího domu. Situace se vyhrotila natolik, že musela zavolat na pomoc advokáty z D.A.S.

Celý článek
Před 2 týdny

Co byste neudělali pro svého domácího mazlíčka

Co byste neudělali pro svého domácího mazlíčka

Máte doma čtyřnohého parťáka? Pak jste určitě slyšeli o možnosti pojištění pro zvířata. Jedné takové nabídky využila i paní Anička. Když to potřebovala nejvíce, pojišťovna se k ní otočila zády. Advokáti D.A.S. ji ale ve štychu nenechali.

Celý článek