Předražené nic

4. dubna 2018

Svět je plný "vykuků", co se z Vás budou různými cestami snažit vytáhnou nemalé finanční částky. Tito nepoctivci útočí na Vaše city, dobrou víru, či na pouhou nepozornost. Jedni takový to zkoušeli i na našeho dlouholetého klienta, pana Vojtěcha.

Panu Vojtěchovi přišla poštou faktura. Jakási pochybná reklamní společnost, o které v životě neslyšel, po něm chtěla 65 000 Kč za poskytnuté reklamní služby týkající se jeho podnikání.  Údajně prý s reklamní společností uzavřel smlouvu o poskytování reklamy, nicméně ničeho takového si nebyl vědomý, a dokonce s nikým ohledně reklamy ani netelefonoval, natož aby s něčím po telefonu souhlasil.

Rozhodl se tedy reklamní společnost požádat, aby mu doložila, na základě čeho po něm chce tak velký obnos peněz a jaké reklamní služby mu měly být poskytnuty. Místo kloudné odpovědi ale pan Vojtěch obdržel je opětovnou výzvu k úhradě. Dále už neváhal a předal případ nám.

V zastoupení pana Vojtěcha jsme se obrátili na reklamní společnost s výzvou o stornování nárokované faktury ve výši 65 000 Kč. Argumentovali jsme, že smluvní vztah mezi panem Vojtěchem a touto společností nikdy nevznikl a ani vzniknout nemohl, jelikož pan Vojtěch neudělil souhlas s uzavřením smlouvy žádnou z myslitelných forem. Zároveň jsme společnost důrazně požádali, aby pana Vojtěcha již více nekontaktovala a upozornili jsme ji, že v opačném případě bychom byli nuceni uvědomit Českou obchodní inspekci o nekalých obchodních praktikách této společnosti.

Reklamní společnost na základě naší výzvy obratem přehodnotila své původní tvrzení a fakturu stornovala a pan Vojtěch je nám vděčný, že o této reklamní společnosti již nikdy více neslyšel.

Chcete i vy, aby za Vámi stál silný partner?

Zadáním telefonního čísla souhlasím s tím, že budu ve zvoleném čase osloven a kontaktován za účelem seznámení se s možnostmi od D.A.S.

Děkujeme!

Obratem vám zavoláme na telefonní číslo +420.

Chyba při zpracování požadavku,
zkuste to prosím později znovu!
Dneska

Rakouská dálniční známka není všemohoucí

Rakouská dálniční známka není všemohoucí

Jezdíte často přes Rakousko? Koupě dálniční známky ještě nemusí znamenat, že máte vše pod kontrolou a můžete bezstarostně cestovat. Rakouský úřad ASFiNAG je neúprosný, o čemž se přesvědčil i pan Honza.

Celý článek
Před týdnem

Co dělat, když vám soused zabarikáduje příjezdovou cestu

Co dělat, když vám soused zabarikáduje příjezdovou cestu

Sousedy a rodinu si bohužel nevybíráme. A že takové spory většinou nemají hladký průběh, může potvrdit i paní Katka, která narazila na opravdu zahořklého obyvatele vedlejšího domu. Situace se vyhrotila natolik, že musela zavolat na pomoc advokáty z D.A.S.

Celý článek
Před 2 týdny

Co byste neudělali pro svého domácího mazlíčka

Co byste neudělali pro svého domácího mazlíčka

Máte doma čtyřnohého parťáka? Pak jste určitě slyšeli o možnosti pojištění pro zvířata. Jedné takové nabídky využila i paní Anička. Když to potřebovala nejvíce, pojišťovna se k ní otočila zády. Advokáti D.A.S. ji ale ve štychu nenechali.

Celý článek