Sedačka prý není žádná trampolína

26. prosince 2016

Nemusíte být zrovna princezna na hrášku, abyste toužili po pohodlném podloží pro své pozadí. Zejména pokud vaše sedací souprava ještě voní novotou. Paní Irena byla však jak na trní. Zakoupená sedačka po půl roce připomínala spíše pryčnu a prodejce se tvářil, že je vše v pořádku. Reklamaci odmítal a paní Irena nevěděla, kudy kam.

Výběr nové sedací soupravy bývá ve spoustě rodin velkou událostí. Musí být pohodlná, aby si na ní odpočinul manžel po práci, dost prostorná, aby se vešla rodinná návštěva, ale také odolná, aby přežila útok dětí. Paní Irena si jednu takovou našla na internetu a objednala s dovážkou až do domu. Do obývacího pokoje sedla perfektně. Ovšem po půl roce se projevilo nekvalitní molitanové čalounění a při každém posezení se do hýždí bolestivě otlačoval dřevěný hranol vnitřní kostry.

Paní Irena vše poctivě zdokumentovala a obrátila se na prodejce s žádostí o reklamaci. Domnívala se, že vady jsou natolik zřejmé, že nebude s vrácením peněz větší problém. Prodejce však o reklamaci nechtěl nic slyšet a požadoval po paní Ireně zaslání sedačky k posouzení, a to na její náklady. Paní Irena však měla právní ochranu, a tak jsme další kroky podnikli my.

Prodejce reklamaci odmítal i po výzvě z naší strany. Nechali jsme tedy vypracovat znalecký posudek, který jednoznačně potvrzoval nekvalitní materiál. V ten okamžik již prodejce pochopil závažnost celé situace. Požádal o navrácení sedací soupravy a uhradil jak její kupní cenu, tak dopravu a znalecký posudek.

Chcete i vy, aby za Vámi stál silný partner?

Zadáním telefonního čísla souhlasím s tím, že budu ve zvoleném čase osloven a kontaktován za účelem seznámení se s možnostmi od D.A.S.

Děkujeme!

Obratem vám zavoláme na telefonní číslo +420.

Chyba při zpracování požadavku,
zkuste to prosím později znovu!
Dneska

Rakouská dálniční známka není všemohoucí

Rakouská dálniční známka není všemohoucí

Jezdíte často přes Rakousko? Koupě dálniční známky ještě nemusí znamenat, že máte vše pod kontrolou a můžete bezstarostně cestovat. Rakouský úřad ASFiNAG je neúprosný, o čemž se přesvědčil i pan Honza.

Celý článek
Před týdnem

Co dělat, když vám soused zabarikáduje příjezdovou cestu

Co dělat, když vám soused zabarikáduje příjezdovou cestu

Sousedy a rodinu si bohužel nevybíráme. A že takové spory většinou nemají hladký průběh, může potvrdit i paní Katka, která narazila na opravdu zahořklého obyvatele vedlejšího domu. Situace se vyhrotila natolik, že musela zavolat na pomoc advokáty z D.A.S.

Celý článek
Před 2 týdny

Co byste neudělali pro svého domácího mazlíčka

Co byste neudělali pro svého domácího mazlíčka

Máte doma čtyřnohého parťáka? Pak jste určitě slyšeli o možnosti pojištění pro zvířata. Jedné takové nabídky využila i paní Anička. Když to potřebovala nejvíce, pojišťovna se k ní otočila zády. Advokáti D.A.S. ji ale ve štychu nenechali.

Celý článek