Vady sice nemá, zato nefunguje

7. února 2018

Nové auto je radost, i když je ojeté. Pokud Vám radost nezkazí závada, kterou Vám prodejce zatajil. O to horší je, když se pak prodejce kroutí jak ještěrka a vymýšlí si důvody, proč právě on není za závadu odpovědný.

Pan Miloš si v autobazaru zakoupil ojetý vůz. K výběru přispělo i tvrzení prodejce, že jím vyhlídnuté auto nemá žádnou závadu, s výjimkou několika škrábanců. Radost z nového automobilu nicméně opadla velmi rychle, když po pár dnech zjistil, že ve voze nefunguje automatická klimatizace. Auto tedy reklamoval, nicméně prodejce reklamaci zamítl. Prý, že v předávacím protokolu bylo jasně uvedeno, že automatická klimatizace ve voze zjištěna nebyla.

Pan Miloš se cítil postojem prodejce velmi dotčený, a proto případ předal k vyřízení nám. Napsali jsme prodejci, že ho žádáme o přehodnocení reklamace z toho důvodu, že předávací protokol, o kterém mluví, nebyl panu Milošovi nikdy předán. Dále jsme upozornili na nesoulad mezi jím zmíněným protokolem a protokolem, který byl přílohou kupní smlouvy, ve kterém je jasně uvedeno, že výbava vozidla žádné vady nemá.

Po obdržení naší žádosti prodejce skutečně svůj postoj přehodnotil. Reklamaci pana Miloše uznal a závadu klimatizace na vlastní náklady opravil. A jako omluvu dokonce záruku prodloužil o další rok.

Chcete i vy, aby za Vámi stál silný partner?

Zadáním telefonního čísla souhlasím s tím, že budu ve zvoleném čase osloven a kontaktován za účelem seznámení se s možnostmi od D.A.S.

Děkujeme!

Obratem vám zavoláme na telefonní číslo +420.

Chyba při zpracování požadavku,
zkuste to prosím později znovu!
Před 5 dny

Když touha po odpočinku skončí v rukou advokátů

Když touha po odpočinku skončí v rukou advokátů

Víte, kde je ten nejlepší relax? Přece ve sprše. Své o tom ví také paní Daniela, která si do ní plánovala pořídit masážní box. Myšlenka o úžasném odpočinku se však brzy rozplynula. A bez pomoci D.A.S. se nakonec neobešla.

Celý článek
Před týdnem

Spor s pojišťovnou, který skočil triumfem

Spor s pojišťovnou, který skočil triumfem

Pan Martin měl opravdu smolný den. Připletl se do dopravní nehody, která nepoškodila jen jedno, ale dokonce dvě jeho auta zaparkovaná podél silnice. Když pak požadoval proplacení škod, pojišťovna si hbitě našla kličku, jak se své zodpovědnosti vyhnout.

Celý článek
Před 2 týdny

Jak vyhrát boj s Krajskou správou silnic?

Jak vyhrát boj s Krajskou správou silnic?

Výmoly, štěrk, nerovnosti na silnici. V nejlepším případě to odnese jen pneumatika, v horším případě i disk nebo další části auta. V případě pana Leoše to bylo obojí. S úhradou oprav za škodu to však tak jednoduché nebylo.

Celý článek