Vychytralá pojišťovna mazlíčků

17. října 2023

Taky máte doma chlupatého parťáka, pro kterého jste zařídili pojištění? Pak vás určitě bude zajímat zapeklitý případ pana Kryštofa. Ten za svého pudlíka utratil na veterině nemalé částky s představou, že mu pojišťovna náklady proplatí. Zas tak jednoduché to ale nebylo…

Pak Kryštof je hrdým majitelem bílého pudla. Jezdí s ním po výstavách, ale bohužel také často po veterinách. A protože každá taková návštěva něco stojí, rozhodl se zařídit pojištění pro svého mazlíčka. Pokaždé, když jel pro léky, byl uklidněný představou, že jakékoliv výdaje spojené s léčbou mu pojišťovna uhradí. Jenže v tom se přepočítal.  

Netrvalo dlouho a čtyřnohý miláček pana Kryštofa dostal infekční zánět močových cest. Taková nemoc není žádná zábava. Za opakované návštěvy veterináře, diagnostiku a léčbu zaplatil pěknou pálku. „Ale to nevadí, pojišťovna mi to určitě proplatí,“ uklidňoval se v duchu. Když mělo dojít na lámání chleba, pojišťovna se k němu obrátila zády. „Je nám líto, ale náklady na léčbu vám nemůžeme proplatit, protože se nejedná o infekční onemocnění.“ Panu Kryštofovi se z této nespravedlnosti zatočila hlava. „Co teď budu dělat,“ lámal si hlavu. Pak ho ale naštěstí napadlo zavolat do D.A.S. 

Advokáti si pečlivě prostudovali veškeré doklady a pustili se do vyjednávání s pojišťovnou. Argumentovali zejména léky, které pejsek dostal. Protože z těchto informací bylo naprosto jasné, že se skutečně jedná o léčbu infekčních nemocí. Jak tomu často bývá, pojišťovna se snaží vykroutit ze svých povinností a ušetřit na svých klientech. V tomto případě ale nebylo o čem vyjednávat. Pravda byla jednoznačně na straně pana Kryštofa. 

Jakmile advokáti na pojišťovnu zatlačili, své stanovisko zázračně přehodnotila a slíbila, že panu Kryštofovi vše uhradí do poslední koruny. Tentokrát svému slibu naštěstí dostála a za několik dní mu poslala kompenzaci, na kterou měl pan Kryštof nárok. „Moc vám děkuji za rychlé a vstřícné jednání. Bůh ví, jak by to dopadlo, kdybych na to byl sám,“ řekl vděčně advokátům z D.A.S.

Chcete i vy, aby za Vámi stál silný partner?

Zadáním telefonního čísla souhlasím s tím, že budu ve zvoleném čase osloven a kontaktován za účelem seznámení se s možnostmi od D.A.S.

Děkujeme!

Obratem vám zavoláme na telefonní číslo +420.

Chyba při zpracování požadavku,
zkuste to prosím později znovu!
Před 3 dny

Co dělat, když vám soused zabarikáduje příjezdovou cestu

Co dělat, když vám soused zabarikáduje příjezdovou cestu

Sousedy a rodinu si bohužel nevybíráme. A že takové spory většinou nemají hladký průběh, může potvrdit i paní Katka, která narazila na opravdu zahořklého obyvatele vedlejšího domu. Situace se vyhrotila natolik, že musela zavolat na pomoc advokáty z D.A.S.

Celý článek
Před týdnem

Co byste neudělali pro svého domácího mazlíčka

Co byste neudělali pro svého domácího mazlíčka

Máte doma čtyřnohého parťáka? Pak jste určitě slyšeli o možnosti pojištění pro zvířata. Jedné takové nabídky využila i paní Anička. Když to potřebovala nejvíce, pojišťovna se k ní otočila zády. Advokáti D.A.S. ji ale ve štychu nenechali.

Celý článek
Před 2 týdny

Oprava auta, která vám (bez pojišťovny) udělá díru do rozpočtu

Oprava auta, která vám (bez pojišťovny) udělá díru do rozpočtu

Opravy auta nejsou zrovna nejlevnější záležitostí. Přesvědčil se o tom i pan Franta, který měl podle servisu zaplatit až 100.000 Kč. Tato suma ho sice překvapila, ale nepolekala. Spoléhal totiž na to, že mu pojišťovna s platbou pomůže. Realita byla ovšem jiná.

Celý článek