Bez řízků ani ránu

13. prosince 2021

Jen málokteré jídlo milují Češi tak jako řízek. Na svůj kousek se těšila paní Jana a její rodina, která si tuto tradiční pochoutku objednala na palubě letadla při cestě do Turecka. Vše ale nešlo tak, jak si plánovala.

Ke každé dovolené jednoznačně patří řízky – taková svačinka hned člověku zpříjemní to dlouhé cestování. Na křupavé občerstvení měla zálusk i paní Jana a celá její rodina, která letěla do exotického Turecka a za řízky na palubě si řádně připlatila. Jak velké zklamání to bylo, když se rozhlížela po letadle a objednaná svačina nikde.  

Paní Jana se tuto nepříjemnost nejdříve snažila řešit na vlastní pěst a požadovala po cestovní kanceláři, aby jí vrátila 980 Kč za nesnězené řízky. Všechno ale bylo marné. Cestovka se bránila tím, že na palubě řízky byly a že chce vidět potvrzení od letušky, aby potvrdila opak. 

Jenže paní Jana žádné potvrzení neměla, a tak se na to rozhodla jít jinak – po „právnicku“. Na scénu přišla společnost D.A.S., která taktně převzala komunikaci s cestovní kanceláří. Následně poukázala na to, že nerozporuje fakt, že řízky v letadle byly, ale to, že je paní Jana a její rodina nedostala. K tomu rovněž dodala, že letuška nemá povinnost vydávat jakákoliv potvrzení, takže příběh paní Jany není možné vyvrátit. 

Co na to cestovní kancelář? Na skálopevné argumenty právníků už neměla žádné náboje. A proto jí nezbývalo nic jiného než vyplatit paní Janě slíbených 980 Kč. „To je úžasná zpráva,“ zajásala klientka, která měla radost z rychle vyřešené stížnosti. Na řízcích v letadle si sice nepochutnala, ale pocit zadostiučinění snad chutnal ještě lépe.   

Chcete i vy, aby za Vámi stál silný partner?

Zadáním telefonního čísla souhlasím s tím, že budu ve zvoleném čase osloven a kontaktován za účelem seznámení se s možnostmi od D.A.S.

Děkujeme!

Obratem vám zavoláme na telefonní číslo +420.

Chyba při zpracování požadavku,
zkuste to prosím později znovu!
Před 3 dny

Jak vykutálený dodavatel zvýšil fixní cenu plynu o 113 %

Jak vykutálený dodavatel zvýšil fixní cenu plynu o 113 %

Když se s dodavatelem domluvíte na fixní cenu za plyn, máte to za to, že to tak bude. Vždyť je to přece ve smlouvě, říkáte si. Takovou představu měl i pan Ladislav, který poctivě platil domluvené měsíční zálohy. Jenže v tom se spletl.

Celý článek
Před týdnem

Jak nepřijít o body (a peníze)

Jak nepřijít o body (a peníze)

Kdo chce řidiče bít, hůl si vždy najde. Byla to pravda i v případě pana Filipa, který byl neprávem obviněný ze závažného přestupku. Ještě že měl po svém boku advokáty D.A.S., kteří se nemilosrdných úředníků nezalekli.

Celý článek
Před 2 týdny

Dopravní asistence se vždycky hodí

Dopravní asistence se vždycky hodí

Víte, co dělat, když vám někdo poškodí auto? Kde nahlásit škodu a jak sepsat záznam o nehodě? V těchto vypjatých situacích je dobré mít na své straně někoho, kdo vás krok za krokem navede a zodpoví všechny vaše otázky. Přesvědčil se o tom i pan Libor.

Celý článek