Dopravní asistence se vždycky hodí

2. dubna 2024

Víte, co dělat, když vám někdo poškodí auto? Kde nahlásit škodu a jak sepsat záznam o nehodě? V těchto vypjatých situacích je dobré mít na své straně někoho, kdo vás krok za krokem navede a zodpoví všechny vaše otázky. Přesvědčil se o tom i pan Libor.

Pan Libor pracuje v oblasti chladicích systémů, což obnáší nejen instalace, ale také kontroly a osobní komunikaci s klienty. Asi si dokážete představit, že pan Libor je na cestách s kolegy prakticky pořád – a bez funkčního a spolehlivého auta se neobejde. Silnice (stejně jako ostatní řidiči) jsou však někdy nepředvídatelné. Stačí chvilka nepozornosti a nehoda je na světě. A to se stalo i v tomto případě, kdy předjíždějící řidič poškodil auto pana Libora. 

Jakmile dojde k poruše auta nebo nehodě, mnoho řidičů zazmatkuje. „Jaké pojišťovně mám volat? Jak vlastně sepsat škodu?“. Pan Libor naštěstí přesně věděl, co dělat – a okamžitě kontaktoval poradenskou linku D.A.S. s žádostí o právní pomoc. 

Advokáti mu po telefonu poradili, jak správně postupovat, a následně převzali otěže komunikace s odpovědnostní pojišťovnou. Postarali se o to, aby došlo k opravě auta, proplacení škody i zapůjčení náhradního auta. 

Když si pan Libor vyzvedl dodávku ze servisu, všiml si, že má na zadním blatníku asi 10 cm dlouhou rýhu. Měl tedy ještě jednu poslední otázku: „Pánové, nepomohli byste mi také s nárokem ohledně obchodního znehodnocení vozidla?“ Advokáti se ještě jednou obrátili na pojišťovnu a požádali o náhradu škody. Ani tentokrát naštěstí pojišťovna nedělala žádné potíže a panu Liborovi vyplatila celkem 20.000 Kč.  

„To je skvělá zpráva,“ zaradoval se pan Libor. I když situace na silnicích může být někdy pěkně chaotická, jedna věc zůstává jistá – je to rychlá právní asistence, díky které si zachováte chladnou hlavu i v těch nejnáročnějších případech. Pokud by pan Libor řešil celou věc s advokátem, náklady na právní služby by se vyhouply na částku 19.360 Kč

Chcete i vy, aby za Vámi stál silný partner?

Zadáním telefonního čísla souhlasím s tím, že budu ve zvoleném čase osloven a kontaktován za účelem seznámení se s možnostmi od D.A.S.

Děkujeme!

Obratem vám zavoláme na telefonní číslo +420.

Chyba při zpracování požadavku,
zkuste to prosím později znovu!
Včera

Co byste neudělali pro svého domácího mazlíčka

Co byste neudělali pro svého domácího mazlíčka

Máte doma čtyřnohého parťáka? Pak jste určitě slyšeli o možnosti pojištění pro zvířata. Jedné takové nabídky využila i paní Anička. Když to potřebovala nejvíce, pojišťovna se k ní otočila zády. Advokáti D.A.S. ji ale ve štychu nenechali.

Celý článek
Před týdnem

Oprava auta, která vám (bez pojišťovny) udělá díru do rozpočtu

Oprava auta, která vám (bez pojišťovny) udělá díru do rozpočtu

Opravy auta nejsou zrovna nejlevnější záležitostí. Přesvědčil se o tom i pan Franta, který měl podle servisu zaplatit až 100.000 Kč. Tato suma ho sice překvapila, ale nepolekala. Spoléhal totiž na to, že mu pojišťovna s platbou pomůže. Realita byla ovšem jiná.

Celý článek
Před 2 týdny

Jak vykutálený dodavatel zvýšil fixní cenu plynu o 113 %

Jak vykutálený dodavatel zvýšil fixní cenu plynu o 113 %

Když se s dodavatelem domluvíte na fixní cenu za plyn, máte to za to, že to tak bude. Vždyť je to přece ve smlouvě, říkáte si. Takovou představu měl i pan Ladislav, který poctivě platil domluvené měsíční zálohy. Jenže v tom se spletl.

Celý článek