Dvojnásobné zklamání fanynky Justina Biebera

7. listopadu 2023

Kanadský zpěvák Justin Bieber si získal srdce fanynek po celém světě. O tom není pochyb. Jednou z nich je také Bára, která dlouho snila o tom, jak ho jednoho dne uvidí zpívat naživo. A byla k tomu opravdu blízko…

„Mami, je to tady,“ zaradovala se Bára, když se dozvěděla o blížícím se turné Justina Biebera. A byla to velká věc – tentokrát se měl koncert uskutečnit přímo v Praze. „To přece nemůžeme propásnout,“ oznamovala nadšeně mamce. Když ale přišlo na nákup vstupenek, všechny byly vyprodané během několika minut. Maminka Lucie se nemohla dívat na zklamání své dcery, a tak se rozhodla vzít situaci do vlastních rukou. Netrvalo dlouho a na Facebooku našla příspěvek o prodeji vstupenek z druhé ruky. Spojila se s prodejcem, domluvila se na předání vstupenek a bylo hotovo.  

„Tak a teď už se můžeme začít těšit na Justinovo představení,“ řekla radostně maminka Lucie. Jenže nadšení je obě brzy opustilo. Justin Bieber totiž turné na poslední chvíli zrušil. Ještě že peníze za lístky čestně vrátil – a to všem, co si je oficiálně koupili na stránkách pořadatele. To se samozřejmě netýkalo paní Lucie, která se snažila prodejce opětovně kontaktovat. Všechno ale bylo marné. Paní Lucii nezbylo nic jiného než zavolat na pomoc D.A.S.  

Advokáti se případu ihned zhostili a připravili výzvu na bezdůvodné obohacení. Pak ale narazili na oříšek. Vzhledem k tomu, že komunikace o prodeji vstupenek probíhala na Facebooku, nebyla známá adresa ani e-mail prodejce. Advokáti proto spojili síly s policisty, aby jim pomohli prodejce vypátrat. Po 2 týdnech získali adresu, takže jim v kontaktování už nic nebránilo.  

A jak to celé dopadlo? Výzva o uhrazení 6.000 Kč tentokrát padla na úrodnou půdu. „Ale jistě, okamžitě to paní Lucii zaplatím,“ sliboval vychytralý prodejce. A tentokrát svému slovu dostál. Za pár dní už byla částka na účtu paní Lucie a celý případ by úspěšně uzavřen. „Moc vám s dcerou děkujeme za rychlou asistenci. Bez vás bychom ty peníze zpátky nedostaly,“ řekla s vděčností paní Lucie. Díky D.A.S. ušetřila starosti, ale také spoustu peněz. Kdyby využila služeb advokátní kanceláře, zaplatila by nejméně 5.400 Kč, a DPH k tomu.

Chcete i vy, aby za Vámi stál silný partner?

Zadáním telefonního čísla souhlasím s tím, že budu ve zvoleném čase osloven a kontaktován za účelem seznámení se s možnostmi od D.A.S.

Děkujeme!

Obratem vám zavoláme na telefonní číslo +420.

Chyba při zpracování požadavku,
zkuste to prosím později znovu!
Před týdnem

Co byste neudělali pro svého domácího mazlíčka

Co byste neudělali pro svého domácího mazlíčka

Máte doma čtyřnohého parťáka? Pak jste určitě slyšeli o možnosti pojištění pro zvířata. Jedné takové nabídky využila i paní Anička. Když to potřebovala nejvíce, pojišťovna se k ní otočila zády. Advokáti D.A.S. ji ale ve štychu nenechali.

Celý článek
Před 2 týdny

Oprava auta, která vám (bez pojišťovny) udělá díru do rozpočtu

Oprava auta, která vám (bez pojišťovny) udělá díru do rozpočtu

Opravy auta nejsou zrovna nejlevnější záležitostí. Přesvědčil se o tom i pan Franta, který měl podle servisu zaplatit až 100.000 Kč. Tato suma ho sice překvapila, ale nepolekala. Spoléhal totiž na to, že mu pojišťovna s platbou pomůže. Realita byla ovšem jiná.

Celý článek
Před 3 týdny

Jak vykutálený dodavatel zvýšil fixní cenu plynu o 113 %

Jak vykutálený dodavatel zvýšil fixní cenu plynu o 113 %

Když se s dodavatelem domluvíte na fixní cenu za plyn, máte to za to, že to tak bude. Vždyť je to přece ve smlouvě, říkáte si. Takovou představu měl i pan Ladislav, který poctivě platil domluvené měsíční zálohy. Jenže v tom se spletl.

Celý článek