Ideální partnerka na klíč

19. září 2023

Dnešní svět nabízí nekonečné možnosti, jak se seznámit se svým vysněným protějškem. Ne všechny z nich jsou ale férové. Na jeden randící podvod narazil i pan Jiří, který se nechal zlákat příslibem nové a úžasné partnerky.

Pan Jiří žil ve spokojeném manželství více než 30 let. Pak se mu ale celý život zhroutil. Jeho manželka mu zčistajasna oznámila, že se stěhuje za svým novým přítelem a požaduje rozvod. Pana Jiřího tato zpráva zasáhla jako blesk z čistého nebe. A trvalo dlouho, že se z toho vzpamatoval. Pak ale nastal čas, kdy byl konečně připravený na další vztah – a tak započal lov na novou partnerku.  

Aby bylo hledání efektivnější, rozhodl se oslovit seznamovací agenturu. Za registraci a služby zaplatil 15.000 Kč a tajně doufal, že se mu tato investice vyplatí. Jenže v tom se přepočítal.  

Netrvalo dlouho a agentura poslala klientovi seznam kontaktů na ženy, které vyhodnotila jako ideální partnerky. Pan Jiří ale brzy zjistil, že kontakty na ženy nebyly vůbec aktuální. Na základě se snažil kontaktovat agenturu, ale bez úspěchu. Když se ani po měsíci nemohl s nikým spojit, obrátil se na D.A.S. 

Jakmile se do případu vložil právníci, agentura se náhle rozmluvila – a slibovala panu Jiřímu, že mu brzy pošle list vhodných kandidátek. Jenže ani tentokrát to nemělo šťastný konec. Pan Jiří zanedlouho opět kontaktoval D.A.S. s podezřením, že ženy jsou najaté figurantky. Když se následně rozhodl odstoupit od smlouvy a požadoval vrácení peněz, agentura se začala cukat. 

Nic naplat, pan Jiří se opět obrátil na D.A.S. Právníci si pročetli obchodní podmínky a úspěšně našli kličku. Agentura slibovala věci, které pak v praxi nedodržela (viz garance anonymity), což byl perfektní důvod pro odstoupení od smlouvy. „To ale přece nemůžete,“ vztekal se majitel agentury. Všechno ale bylo marné. Pan Jiří získal zpátky svou důstojnost i investované peníze. A i když svou životní lásku nenašel, přesvědčil se, že D.A.S. má po boku vždycky. 

Chcete i vy, aby za Vámi stál silný partner?

Zadáním telefonního čísla souhlasím s tím, že budu ve zvoleném čase osloven a kontaktován za účelem seznámení se s možnostmi od D.A.S.

Děkujeme!

Obratem vám zavoláme na telefonní číslo +420.

Chyba při zpracování požadavku,
zkuste to prosím později znovu!
Před 3 dny

Co dělat, když vám soused zabarikáduje příjezdovou cestu

Co dělat, když vám soused zabarikáduje příjezdovou cestu

Sousedy a rodinu si bohužel nevybíráme. A že takové spory většinou nemají hladký průběh, může potvrdit i paní Katka, která narazila na opravdu zahořklého obyvatele vedlejšího domu. Situace se vyhrotila natolik, že musela zavolat na pomoc advokáty z D.A.S.

Celý článek
Před týdnem

Co byste neudělali pro svého domácího mazlíčka

Co byste neudělali pro svého domácího mazlíčka

Máte doma čtyřnohého parťáka? Pak jste určitě slyšeli o možnosti pojištění pro zvířata. Jedné takové nabídky využila i paní Anička. Když to potřebovala nejvíce, pojišťovna se k ní otočila zády. Advokáti D.A.S. ji ale ve štychu nenechali.

Celý článek
Před 2 týdny

Oprava auta, která vám (bez pojišťovny) udělá díru do rozpočtu

Oprava auta, která vám (bez pojišťovny) udělá díru do rozpočtu

Opravy auta nejsou zrovna nejlevnější záležitostí. Přesvědčil se o tom i pan Franta, který měl podle servisu zaplatit až 100.000 Kč. Tato suma ho sice překvapila, ale nepolekala. Spoléhal totiž na to, že mu pojišťovna s platbou pomůže. Realita byla ovšem jiná.

Celý článek