Kdyby prý jezdil s autoatlasem, navigaci by mu neukradli

14. listopadu 2016

Některé pojišťovn bývají velkorysými odhadci věcné hodnoty, když vypočítávají platbu pojistného. Když však mají vyplatit pojistné plnění, mnohdy se rázem promění ve skeptické hadače. Třeba jako v případě pana Robina, který jednoho dne přišel k vykradenému autu a pojišťovna mu hodlala uhradit škodu sotva z jedné třetiny.

Pan Daniel tráví za volantem své dodávky hodně času. Není tak žádným překvapením, že si ji patřičně hýčká. Originální navigace ve středovém panelu mu zvyšuje radost z jízdy. A čerstvě zakoupená souprava DVD přehrávače s mobilním telefonem zase měla přinést větší pohodlí a jednoduché spojení se zákazníky i rodinou. Prostě ideální kancelář na kolech. Jednoho dne ji však zaparkoval v nesprávný čas na nesprávném místě.

Když pan Robin přišel brzy ráno ke svému vozu, čekalo na něj nemilé překvapení - rozbité okno u dveří, prázdné místo po novém DVD přehrávači a také po navigaci. Okamžitě se rozběhlo vyšetřování. Policie prověřovala místo činu, svědky i zastavárny, ovšem bez úspěchu. Nepodařilo se najít ani jedinou stopu, která by vedla k odhalení pachatele. Panu Robinovi tedy nezbývalo nic jiného, než se obrátit na svou pojišťovnu s žádostí o úhradu škody.

Pojišťovna bohužel celou situaci odbyla tím, že panu Robinovi vyplatila pouze přibližně třetinovou částku z celkové škody přesahující sto tisíc korun. Naštěstí si takové jednání pan Robin nenechal líbit a požádal nás o pomoc. Stačila jediná výzva a pojišťovna byla rázem štědřejší. Pan Robin tudíž opět jezdí ve své komfortní mobilní kanceláři.

 

Chcete i vy, aby za Vámi stál silný partner?

Zadáním telefonního čísla souhlasím s tím, že budu ve zvoleném čase osloven a kontaktován za účelem seznámení se s možnostmi od D.A.S.

Děkujeme!

Obratem vám zavoláme na telefonní číslo +420.

Chyba při zpracování požadavku,
zkuste to prosím později znovu!
Před 5 dny

Když touha po odpočinku skončí v rukou advokátů

Když touha po odpočinku skončí v rukou advokátů

Víte, kde je ten nejlepší relax? Přece ve sprše. Své o tom ví také paní Daniela, která si do ní plánovala pořídit masážní box. Myšlenka o úžasném odpočinku se však brzy rozplynula. A bez pomoci D.A.S. se nakonec neobešla.

Celý článek
Před týdnem

Spor s pojišťovnou, který skočil triumfem

Spor s pojišťovnou, který skočil triumfem

Pan Martin měl opravdu smolný den. Připletl se do dopravní nehody, která nepoškodila jen jedno, ale dokonce dvě jeho auta zaparkovaná podél silnice. Když pak požadoval proplacení škod, pojišťovna si hbitě našla kličku, jak se své zodpovědnosti vyhnout.

Celý článek
Před 2 týdny

Jak vyhrát boj s Krajskou správou silnic?

Jak vyhrát boj s Krajskou správou silnic?

Výmoly, štěrk, nerovnosti na silnici. V nejlepším případě to odnese jen pneumatika, v horším případě i disk nebo další části auta. V případě pana Leoše to bylo obojí. S úhradou oprav za škodu to však tak jednoduché nebylo.

Celý článek