Kočičí láska

2. května 2022

Kdo by nemiloval kočky? Malá chlupatá stvoření s roztomilým kukučem. Velkou lásku pro ně choval i pan Petr a jeho partnerka Ilona, kteří si spolu pořídili dvě koťátka: Fiu a Lily. Těšili se až je spolu budou vychovávat, mazlit a hrát si s nimi. Realita ale byla jiná, než plánovali.

Vztahy jsou křehké a nevyzpytatelné. O tom se přesvědčil pan Petr a jeho přítelkyně Ilona, kteří vždy vypadali jako šťastný a harmonický pár. Jak tomu bývá, přišlo několik zádrhelů a vztah se začal pomalu rozpadat. Po nějakém čase se rozhodli, že se jejich cesty nadobro rozejdou. Aby toho nebylo málo, kromě vlastních partnerských problémů museli řešit i to, komu do péče připadnou jejich milovaní mazlíčci.  

Ještě že měli sepsanou dohodu, která na tuto otázku měla jasnou odpověď: liché týdny je u sebe bude mít paní Ilona, sudé týdny zase pan Petr. V tu chvíli se paní Ilona začala vykrucovat a dělala vše, co mohla, aby si kočky přivlastnila. Panu Petrovi nezbývalo nic jiného než se obrátit na právníky D.A.S. „My oba bychom si je rádi nechali, ale bohužel to nejde,“ vysvětloval pan Tomáš. „Naše dohoda zněla jasně. Fiu a Lily bychom si měli pravidelně střídat,“ dodal rozhořčeně. 

 Pro právníky byla situace jasná, stejně jako řešení, co dělat. Paní Iloně zaslali výzvu k dodržení uzavřené dohody a pohrozili postihy, které by ji čekaly, kdyby tak neudělala. Jak to nakonec dopadlo? Paní Ilona věděla, co je správné, a rozhodla se vyhovět. Kočičky Fia a Lily tak spolu skotačí hned ve dvou domácnostech, a podle svědectví obou rodičů jim ke štěstí nic nechybí. Pan Petr byl s asistencí D.A.S. náramně spokojený. 

Chcete i vy, aby za Vámi stál silný partner?

Zadáním telefonního čísla souhlasím s tím, že budu ve zvoleném čase osloven a kontaktován za účelem seznámení se s možnostmi od D.A.S.

Děkujeme!

Obratem vám zavoláme na telefonní číslo +420.

Chyba při zpracování požadavku,
zkuste to prosím později znovu!
Včera

Oprava auta, která vám (bez pojišťovny) udělá díru do rozpočtu

Oprava auta, která vám (bez pojišťovny) udělá díru do rozpočtu

Opravy auta nejsou zrovna nejlevnější záležitostí. Přesvědčil se o tom i pan Franta, který měl podle servisu zaplatit až 100.000 Kč. Tato suma ho sice překvapila, ale nepolekala. Spoléhal totiž na to, že mu pojišťovna s platbou pomůže. Realita byla ovšem jiná.

Celý článek
Před týdnem

Jak vykutálený dodavatel zvýšil fixní cenu plynu o 113 %

Jak vykutálený dodavatel zvýšil fixní cenu plynu o 113 %

Když se s dodavatelem domluvíte na fixní cenu za plyn, máte to za to, že to tak bude. Vždyť je to přece ve smlouvě, říkáte si. Takovou představu měl i pan Ladislav, který poctivě platil domluvené měsíční zálohy. Jenže v tom se spletl.

Celý článek
Před 2 týdny

Jak nepřijít o body (a peníze)

Jak nepřijít o body (a peníze)

Kdo chce řidiče bít, hůl si vždy najde. Byla to pravda i v případě pana Filipa, který byl neprávem obviněný ze závažného přestupku. Ještě že měl po svém boku advokáty D.A.S., kteří se nemilosrdných úředníků nezalekli.

Celý článek