Ležet není od slova lhát

19. února 2019

Kvalitní spánek je základem dobrého dne, týdne, ba i celého života. Proto každý věnujeme pozornost tomu, na čem spíme. A přesně proto si pan Michal se svou přítelkyní do nového bytu pořídili kvalitní matraci z paměťové pěny a pořádný lamelový rošt. Sladké snění ale netrvalo dlouho.

Nový byt, zářná budoucnost, velká postel. A samozřejmě pořádná matrace s roštem. Zpočátku si pan Michal s přítelkyní libovali, jak krásně se jim na novém lůžku spí. Už za půl roku se ale oba začali budit rozlámaní a s bolestí hlavy od páteře – s potížemi, které je nikdy předtím netrápily. Brzy přišli na to, že na vině je extrémně proleželá matrace a popraskané lamely roštu, které navíc povrch matrace rozedřely.

Ihned se proto vydali za prodejcem, aby matraci i rošt v celkové hodnotě 21.700 Kč reklamovali – přeci jen se nejednalo o věci, které by standardně měly životnost půl roku. Při reklamaci požadovali novou matraci i rošt. Očekávali, že reklamaci prodejce vyřídí ihned, ten však oba předměty převzal k reklamačnímu řízení, tudíž pan Michal s přítelkyní neměli na čem spát. Po bezmála třech týdnech se prodejce ozval, že na roštu vyměnil popraskané lamely za nějaké, co mu zbyly ve skladu. Reklamaci matrace zamítl s tím, že se jedná o běžné opotřebení. To už se pan Michal dopálil a obrátil se na nás.

Po obdržení podkladů jsme prodejci obratem zaslali výzvu, aby svůj postoj přehodnotil. Zpochybnili jsme i jeho přístup, kvůli kterému museli pan Michal se svou drahou polovičkou spát na zemi. Netrvalo ani týden a volal nám rozradostněný pan Michal, že jej prodejce kontaktoval, aby mu řekl, že změnil názor. Omluvil se za vzniklé potíže a dohodl se s panem Michalem, že jim domů přiveze a sestaví nový rošt i s novou matrací.

Opět se ukázalo, že D.A.S. je pro své klienty silným partnerem, díky kterému si mohou dopřát klidné spaní. A v některých případech i doslova.

Chcete i vy, aby za Vámi stál silný partner?

Zadáním telefonního čísla souhlasím s tím, že budu ve zvoleném čase osloven a kontaktován za účelem seznámení se s možnostmi od D.A.S.

Děkujeme!

Obratem vám zavoláme na telefonní číslo +420.

Chyba při zpracování požadavku,
zkuste to prosím později znovu!
Před 2 dny

Oprava auta, která vám (bez pojišťovny) udělá díru do rozpočtu

Oprava auta, která vám (bez pojišťovny) udělá díru do rozpočtu

Opravy auta nejsou zrovna nejlevnější záležitostí. Přesvědčil se o tom i pan Franta, který měl podle servisu zaplatit až 100.000 Kč. Tato suma ho sice překvapila, ale nepolekala. Spoléhal totiž na to, že mu pojišťovna s platbou pomůže. Realita byla ovšem jiná.

Celý článek
Před týdnem

Jak vykutálený dodavatel zvýšil fixní cenu plynu o 113 %

Jak vykutálený dodavatel zvýšil fixní cenu plynu o 113 %

Když se s dodavatelem domluvíte na fixní cenu za plyn, máte to za to, že to tak bude. Vždyť je to přece ve smlouvě, říkáte si. Takovou představu měl i pan Ladislav, který poctivě platil domluvené měsíční zálohy. Jenže v tom se spletl.

Celý článek
Před 2 týdny

Jak nepřijít o body (a peníze)

Jak nepřijít o body (a peníze)

Kdo chce řidiče bít, hůl si vždy najde. Byla to pravda i v případě pana Filipa, který byl neprávem obviněný ze závažného přestupku. Ještě že měl po svém boku advokáty D.A.S., kteří se nemilosrdných úředníků nezalekli.

Celý článek