Prý do devítice všeho dobrého

24. července 2017

Pokud trpělivost růže přináší, pak panu Pavlovi roste za domem růžový lán. Dokázal totiž tolerovat postupně celkem devět různých reklamací své nové kuchyňské linky, než přistoupil k radikálnímu řešení. Kuchyňské studio však zjevně chtělo pana Pavla podpořit k rekordnímu výsledku v testu trpělivosti a dále ho trápilo nekonečným a nesmyslným reklamačním řízením.

Kvalita kuchyňských linek se liší napříč použitými materiály, dodavateli a také cenami. Nelze říci, že čím více zaplatíte, tím kvalitnější kuchyň dostanete, avšak při šesticiferné částce je možné si držet poměrně solidní naději. Takto uvažoval pan Pavel, když se na přání manželky pustil do rekonstrukce kuchyně. Ačkoli se již během montáže objevily jisté varovné signály, nakonec si pan Pavel linku zdárně převzal.

Místo kulinářského umění své manželky však pan Pavel od té doby zakoušel jen samé reklamační lahůdky – poškrábaná dvířka, popraskaný korpus, zvlněné hrany, odlepenou těsnící lištu, nedodané nosiče polic apod. Při deváté reklamaci pan Pavel ztratil trpělivost, odstoupil od smlouvy a požádal společnost o vrácení zaplacené kupní ceny. Kuchyňské studio však chtělo dále trénovat pana Pavla v disciplíně reklamačního řízení.

My jsme byli jiného názoru. Vyzvali jsme společnost k akceptaci odstoupení od smlouvy a vrácení kupní ceny. Kuchyňské studio ještě zkusilo nabídnout padesátiprocentní slevu, ale pan Pavel již nemínil s nekvalitní linkou ztrácet svůj čas a především nervy. Získal tedy své peníze zpět a vložil svou důvěru do jiné společnosti.

Chcete i vy, aby za Vámi stál silný partner?

Zadáním telefonního čísla souhlasím s tím, že budu ve zvoleném čase osloven a kontaktován za účelem seznámení se s možnostmi od D.A.S.

Děkujeme!

Obratem vám zavoláme na telefonní číslo +420.

Chyba při zpracování požadavku,
zkuste to prosím později znovu!
Včera

Oprava auta, která vám (bez pojišťovny) udělá díru do rozpočtu

Oprava auta, která vám (bez pojišťovny) udělá díru do rozpočtu

Opravy auta nejsou zrovna nejlevnější záležitostí. Přesvědčil se o tom i pan Franta, který měl podle servisu zaplatit až 100.000 Kč. Tato suma ho sice překvapila, ale nepolekala. Spoléhal totiž na to, že mu pojišťovna s platbou pomůže. Realita byla ovšem jiná.

Celý článek
Před týdnem

Jak vykutálený dodavatel zvýšil fixní cenu plynu o 113 %

Jak vykutálený dodavatel zvýšil fixní cenu plynu o 113 %

Když se s dodavatelem domluvíte na fixní cenu za plyn, máte to za to, že to tak bude. Vždyť je to přece ve smlouvě, říkáte si. Takovou představu měl i pan Ladislav, který poctivě platil domluvené měsíční zálohy. Jenže v tom se spletl.

Celý článek
Před 2 týdny

Jak nepřijít o body (a peníze)

Jak nepřijít o body (a peníze)

Kdo chce řidiče bít, hůl si vždy najde. Byla to pravda i v případě pana Filipa, který byl neprávem obviněný ze závažného přestupku. Ještě že měl po svém boku advokáty D.A.S., kteří se nemilosrdných úředníků nezalekli.

Celý článek