Vadu herní konzole měl prý odhalit před rozbalením

18. srpna 2017

Jako sloka z písně „Kdyby tady byla taková panenka“ se zdá případ pana Ivana a jeho herní konzole. Zatímco panenka totiž měla porodit syna a přitom zůstat pannou, pan Ivan měl odhalit vadu konzole, aniž by ji spustil. Pan Ivan však nemusel být žádná chytrá horákyně na to, aby si od prodejce nenechal nic líbit.

Herní konzole nejsou jen záležitostí zhýčkaných náctiletých bez vůle ke skutečnému pohybu. Pořizují si je i schopní otcové od rodin, kteří chtějí jednoduše čas od času vypnout. Právě proto si pan Ivan zakoupil svůj nástroj na odreagování také. Ke konzoli navíc dostal závodní hru zdarma, a tudíž se natěšeně pustil do instalace ihned, jakmile donesl svůj nákup domů. Radost však velmi rychle vystřídalo zklamání, když se zařízení ani po dvou hodinách usilovné snahy nepřipojilo i internetu.

Pan Ivan zavolal prodejci s žádostí o radu a dozvěděl se, že pravděpodobně bude potřeba zařízení reklamovat. Hned druhý den tedy vyrazil do obchodu, aby s prodejcem celou situaci vyřešil. Místo vřelého zákaznického servisu se mu však dostalo ledové sprchy – prodejce reklamaci odmítl uznat, protože pan Ivan již setřel pole s aktivačním kódem ke hře. Pan Ivan takové výmluvy považoval za absurdní, protože právě během instalace hry objevil důvod k reklamaci herní konzole.

Vyzvali jsme prodejce k přehodnocení reklamace a požadovali jsme buď výměnu zařízení za nové, anebo vracení kupní ceny. Prodejce totiž pana Ivana neinformoval, že může stírací pole odkrýt až po úspěšném připojení samotné konzole k internetu. Prodejce svou chybu nakonec uznal a vyplatil panu Ivanovi kupní cenu konzole v její plné výši.

Chcete i vy, aby za Vámi stál silný partner?

Zadáním telefonního čísla souhlasím s tím, že budu ve zvoleném čase osloven a kontaktován za účelem seznámení se s možnostmi od D.A.S.

Děkujeme!

Obratem vám zavoláme na telefonní číslo +420.

Chyba při zpracování požadavku,
zkuste to prosím později znovu!
Před 4 dny

Oprava auta, která vám (bez pojišťovny) udělá díru do rozpočtu

Oprava auta, která vám (bez pojišťovny) udělá díru do rozpočtu

Opravy auta nejsou zrovna nejlevnější záležitostí. Přesvědčil se o tom i pan Franta, který měl podle servisu zaplatit až 100.000 Kč. Tato suma ho sice překvapila, ale nepolekala. Spoléhal totiž na to, že mu pojišťovna s platbou pomůže. Realita byla ovšem jiná.

Celý článek
Před týdnem

Jak vykutálený dodavatel zvýšil fixní cenu plynu o 113 %

Jak vykutálený dodavatel zvýšil fixní cenu plynu o 113 %

Když se s dodavatelem domluvíte na fixní cenu za plyn, máte to za to, že to tak bude. Vždyť je to přece ve smlouvě, říkáte si. Takovou představu měl i pan Ladislav, který poctivě platil domluvené měsíční zálohy. Jenže v tom se spletl.

Celý článek
Před 2 týdny

Jak nepřijít o body (a peníze)

Jak nepřijít o body (a peníze)

Kdo chce řidiče bít, hůl si vždy najde. Byla to pravda i v případě pana Filipa, který byl neprávem obviněný ze závažného přestupku. Ještě že měl po svém boku advokáty D.A.S., kteří se nemilosrdných úředníků nezalekli.

Celý článek