Ve dvou se to lépe táhne

23. listopadu 2020

Kouzelná příroda, čerstvý vzduch a švitořivý zpěv ptáků – takto si představoval svou letní dovolenou pan Dalibor. Aby si tuto atmosféru mohl vychutnat naplno, rozhodl se pořídit nový kempingový set. Ten se však už při prvním použití rozbil. Pan Dalibor se ocitl v situaci, kdy musel řešit nejen reklamaci, ale také čelit nečestným praktikám prodejce. Naštěstí měl po svém boku zdatné právníky D.A.S.

Není nic lepšího, než strávit volné dny v krásné české přírodě. Takový nápad měl i pan Dalibor, který se rozhodl strávit letní dovolenou v jednom z místních kempů. Aby byl na své dobrodružství dobře připraven, navštívil obchod s kempingovým vybavením a koupil set, který se skládal ze stolu, lavic, křesla a lampy pro případ večerní relaxace. „To bude pěkné posezení,“ zasnil se na moment pan Dalibor a už začal plánovat svůj pobyt.

Aby nic nenechal náhodě, rozhodl se, že zakoupený set vyzkouší ještě předtím. Ale ouha! Při zkoušení kompletu zničehonic praskly obě lavice. „Ach jo, musím to celé reklamovat,“ zahořekoval pan Dalibor a rázoval si s rozbitým setem do prodejny. Jak už to ovšem bývá, na vyřízení reklamace měl prodejce 30 dní, a tak si pan Dalibor musel počkat.

Po uplynutí 30 zdlouhavých dní se pan Dalibor konečně dočkal zprávy od prodejce, jen nebyla taková, jakou očekával. „Pane, lavičky nejsou poškozeny z důvodu vady materiálu, takže vám reklamaci nemůžeme uznat,“ konstatoval s klidem prodejce. V tu chvíli už panu Daliborovi došla trpělivost a obrátil se na právníky D.A.S. Ti mu poradili, aby si zboží z prodejny vyzvedl, aby mu prodejce nenaúčtoval další poplatky. Po zaslání plné moci, která právníky opravňovala jednat za pana Dalibora, se právníci obrátili na prodejce s výzvou o přehodnocení reklamace.

Jak to nakonec dopadlo? Díky nátlaku a trefné argumentaci právníků D.A.S. nakonec prodejce souhlasil s vrácením peněz. Pan Dalibor byl nadmíru spokojen a konstatoval, že rčení „ve dvou se to lépe táhne“ by nebylo být pravdivější. Nyní už může s klidným srdcem plánovat své letní kempingové dobrodružství – doufejme, že s kvalitnějším vybavením.

Chcete i vy, aby za Vámi stál silný partner?

Zadáním telefonního čísla souhlasím s tím, že budu ve zvoleném čase osloven a kontaktován za účelem seznámení se s možnostmi od D.A.S.

Děkujeme!

Obratem vám zavoláme na telefonní číslo +420.

Chyba při zpracování požadavku,
zkuste to prosím později znovu!
Před 4 dny

Jak vykutálený dodavatel zvýšil fixní cenu plynu o 113 %

Jak vykutálený dodavatel zvýšil fixní cenu plynu o 113 %

Když se s dodavatelem domluvíte na fixní cenu za plyn, máte to za to, že to tak bude. Vždyť je to přece ve smlouvě, říkáte si. Takovou představu měl i pan Ladislav, který poctivě platil domluvené měsíční zálohy. Jenže v tom se spletl.

Celý článek
Před týdnem

Jak nepřijít o body (a peníze)

Jak nepřijít o body (a peníze)

Kdo chce řidiče bít, hůl si vždy najde. Byla to pravda i v případě pana Filipa, který byl neprávem obviněný ze závažného přestupku. Ještě že měl po svém boku advokáty D.A.S., kteří se nemilosrdných úředníků nezalekli.

Celý článek
Před 2 týdny

Dopravní asistence se vždycky hodí

Dopravní asistence se vždycky hodí

Víte, co dělat, když vám někdo poškodí auto? Kde nahlásit škodu a jak sepsat záznam o nehodě? V těchto vypjatých situacích je dobré mít na své straně někoho, kdo vás krok za krokem navede a zodpoví všechny vaše otázky. Přesvědčil se o tom i pan Libor.

Celý článek