Nespolehliví řemeslníci

19. prosince 2022

Řemeslníci často naslibují hory doly, výsledek ale nikde. Takovou zkušenost má i pan Lukáš, který si mnoho měsíců dopředu zaplatil kuchyni na míru. Jeho vysněný projekt však nabíral čím dál větší zpoždění, a tak se s žádostí o pomoc obrátil na právníky D.A.S. Ještě že tak udělal.

Prostorná a moderní kuchyně, ve které se bude vařit jedna báseň. To byl dlouholetý sen pana Lukáše. Jakmile si našetřil dostatek peněz, začal obvolávat různé firmy a zjišťovat informace o výrobě kuchyně na míru. Netrvalo dlouho a bylo rozhodnuto. Firma měla dobré reference a slibovala dodání v požadovaný termín. Pan Lukáš si s firmou plácl a podepsal smlouvu o dílo, kde byly jasně stanovené podmínky spolupráce i datum instalace. „Paráda, už se nemůžu dočkat, až to bude hotové,“ těšil se pan Lukáš.  

Plynuly dny, týdny, měsíce a po nové kuchyni ani stopy. Pan Lukáš pravidelně urgoval firmu a snažil se z ní dostat den montáže. Všechno ale bylo marné. Pan Lukáš si nevěděl rady, a tak zavolal na pomoc společnost D.A.S. Právníci si pečlivě prostudovali smlouvu a nabídli panu Lukáši dvě možná řešení: buď odstoupí ze smlouvy, nebo ještě chvíli počká a urgenci firmy si vezmou na starost osobně.  

Pan Lukáš chtěl mít kuchyň co nejdřív hotovou, a tak se rozhodl pro možnost číslo dvě. Dobře věděl, že pokud teď všechno zruší, nové kuchyně se dočká nejdřív za několik měsíců. Právníci tak vzali případ do vlastních rukou a obrátili se na firmu. Jakmile řemeslníci zjistili, že do projektu se zapojila D.A.S., najednou se kuchyň nespokojeného zákazníka stala prioritou číslo jedna. Všichni řemeslníci přiložili ruku k dílu a jako pilné včelky chodili každý den pracovat. Netrvalo to ani týden a pan Lukáš nadšeně volal: „Pánové, kuchyň je konečně na svém místě.“ 

To však nebylo všechno. Pan Lukáš se dočkal také úroků z prodlení, díky čemuž ušetřil nemalé peníze. Co je však nejdůležitější – přesvědčil se o tom, že D.A.S. mu kryje záda za každé situace. A taková jistota je v dnešní době k nezaplacení. 

Chcete i vy, aby za Vámi stál silný partner?

Zadáním telefonního čísla souhlasím s tím, že budu ve zvoleném čase osloven a kontaktován za účelem seznámení se s možnostmi od D.A.S.

Děkujeme!

Obratem vám zavoláme na telefonní číslo +420.

Chyba při zpracování požadavku,
zkuste to prosím později znovu!
Před 5 dny

Když touha po odpočinku skončí v rukou advokátů

Když touha po odpočinku skončí v rukou advokátů

Víte, kde je ten nejlepší relax? Přece ve sprše. Své o tom ví také paní Daniela, která si do ní plánovala pořídit masážní box. Myšlenka o úžasném odpočinku se však brzy rozplynula. A bez pomoci D.A.S. se nakonec neobešla.

Celý článek
Před týdnem

Spor s pojišťovnou, který skočil triumfem

Spor s pojišťovnou, který skočil triumfem

Pan Martin měl opravdu smolný den. Připletl se do dopravní nehody, která nepoškodila jen jedno, ale dokonce dvě jeho auta zaparkovaná podél silnice. Když pak požadoval proplacení škod, pojišťovna si hbitě našla kličku, jak se své zodpovědnosti vyhnout.

Celý článek
Před 2 týdny

Jak vyhrát boj s Krajskou správou silnic?

Jak vyhrát boj s Krajskou správou silnic?

Výmoly, štěrk, nerovnosti na silnici. V nejlepším případě to odnese jen pneumatika, v horším případě i disk nebo další části auta. V případě pana Leoše to bylo obojí. S úhradou oprav za škodu to však tak jednoduché nebylo.

Celý článek